Saturday, April 16, 2011

1.Final Exam, 2.Lomography, 3.Holiday..

Huahua on air again....

Hello dan Salam kepada semua reader yang baca blog aku.Lama dah Huahua show tak post apa yang best or cite(ce cite-ce cite)...hahaha...saja nak ekot pengaruh cite hantu kak limah.

Ok...Sarawak sekarang dah macam perang kertas,maksudnya..Pilihan raya...haha...Asal aku pergi jalan je,ada2 je tengok muka orang kat tepi jalan,wow...hebat.Ala..pilihanraya,mesti ada kempen kan.So aku saje je nak cite pasal ni sebab nak bagitahu kat korang,sarawak sekarang pilihanraya,dan nak tahu keputusan,tengok tv la.Aku bukan nya boss SPR,lagipun aku tak pergi mengundi.HAHA....masih kecil lagi nak mengundi.

Week ni la last week for kuliah and for 3 weeks coming,my final exam or judgement day bagi aku.Ye la,dah hujung-hujung semester ni kan,mesti ada final exam kan.Haa...so buat sape2 yang akan menghadapi final exam,wishing you all the best and wish me to k.3 minggu jer final aku,so lepas 3 minggu,Holiday is comming.Target aku for this semester,2.7 above.Amin dan boys and girls,save your money cuz cuti datang.Nanti korang tak ade duit lak nak enjoy holiday,susah...last2 dok umah dan cakap or post kat fb la..twitter la..."BORING dan SEANGKATANYA".

Aku cuti ni dah plan apa yang aku nak buat.So before tu,aku nak bagitahu kat korang...YANG aku dah ada Camera DIANA F+ aku sendiri dah...HAHAHA....korang tak caye,nanti la aku upload picture2 yang aku snap dari diana F+ aku.Aku bukan la pro or master dalam lomo ni,sebab aku baru nak start,so merangakak dulu,then baru berlari or naik kete.Hee,cuti ni,aku nak habiskan masa enjoy dengan kawan2 aku and Diana F+ disamping aku.Haha....aku nak cari experience dalam lomography ni,ye la..aku dah start minat dalam lomo ni.Kan aku ade cite or kongsi tentang lomography ni kat blog kau,cube scroll bawah..korang tengok la.Haha..walaubagaimana pun,aku tetap belajar dari bawah dan rajin2 tanya dengan sape2 yang mahir dalam lomo ni.Please,can someone teach me in lomo..hehehe.Oh Final,tolong cepat sebab aku tak sabar cuti tapi final aku mesti struggle untuk capai target aku.

wow..panjang gak cite talkshow aku nih..so nak cite lagi boleh.Tapi tunggu la sebab aku malas nak spoil benda nak aku share kat korang,yer la..Cite aku(ce cite-ce cite).HAHah...masih plak dengan kak limah ni.Hish..enough..yang penting..sekarang,dalam Otak aku ni ada 3 benda jer..dan mesti focus dengan tiga ni....


  1. FINAL EXAM - Ini paling penting sebab aku nak naik aku punya gred or cgpa/gpa aku semester ni.Ye la,dah cukup la aku nak main2 sebab aku dah nak final year dah.Bukan final semester k.Wish me luck ok
  2. LEARNING IN LOMOGRAPHY - haa..ni la hobi yang aku nak sangat2 asah sekarang.Yer la,kan aku dah ada Diana F+ aku dah...so aku try nak mahir dalam lomography ni.Anyone yang mahir or master,add me in your blog k.I want to learn lomography..PLEASE...HAHA
  3. HOLIDAY - ye la..dah habis final exam aku...mesti la ingat holiday.Banyak dah plan aku nak buat time holiday,nanti la aku cite apa plan aku.Lagipun,tak kan la aku nak bagitau sekarang,kang x jadi..Spoil the bean jer la plan holiday aku.lalala..3 weeks for wars and 1 month for freely fly on the sky.Kahkah..mengarut la apa yang aku cakap ni,tapi aku tak kesah..sebab "Cuti is cuti" bak kata classmate aku...Shahrizi..hahaha...

Ok la...dengan Huahua talkshow ni,aku kongsi apa yang akan datang bagi aku k.Thank for reading this Huahua talkshow.Kita berjumpa lagi di lain hari dalam Huahua Talkshow...

signing off Huahua

2 comments:

putra87­™ said...

waaaa... main lomo skang... wakakaka...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment